Már magunk mögött tudhatjuk 2022-t, így új fogadalmakkal, elhatározásokkal és életszemlélettel vethetjük bele magunkat a 2023 tartogatta izgalmaiba. Egy dolog azonban idén sem változott, méghozzá a PlayStation Plus előfizetéssel kapott havi játékáradat, a Sony pedig elég erősen kezdte az évet, ugyanis már januárban olyan címekkel bővíthetjük gyűjteményünket, mint a Star Wars Jedi: Fallen Order, az Axiom Verge 2 és a Fallout 76.

A Bethesda 2018-ban meglépte, amire már sok Fallout-rajongó vágyakozott évek óta: megalkotta a posztapokaliptikus sorozat első többjátékos felvonását. A korábbi részek előtt, 2102-ben játszódó Fallout 76-ban már nem csak egyedül, hanem akár más játékosok oldalán is útnak indulhattunk a Vault 76 védelmet adó falai közül, hogy bebarangoljuk a veszélyekkel teli Appalachia vidékeit. A sorozatból ismerős és vadonatúj eszközökkel felszerelve a Fallout 76-ban végre barátainkkal együtt küzdhetünk a túlélésért – vagy épp csaphatunk össze portyázó játékosokkal.

Jellegéből adódóan a játék folyamatosan tovább fejlődik és bővül, így sosem fogy ki az újdonságokból, legyen szó felfedeznivalókról, küldetésekről vagy épp kihívásokról. A kaland közel sem ér véget a térkép kipucolásával, minden aktuális megbízás teljesítésével vagy éppen a legvérszomjasabb mutáns fenevad leterítésével, hiszen a Fallout 76 világába mindig lesz miért visszatérni, főleg, ha van hozzá társaságunk. 

Ha mindig imádtad a sorozat posztapokaliptikus világát, de a számos NPC ellenére hiányoltad belőle barátaidat, akkor a Fallout 76 végre elhozza a lehetőséget, hogy velük együtt nézz szembe a sugárzó borzalmakkal, ahogy megpróbálsz boldogulni Nyugat-Virginia már közel sem barátságos vidékein. Építsd meg saját bunkered, halmozz fel készleteket a túléléshez, zsákmányolj mordályokat és egy megbízható Power Armort, valamint teríts le minden utadba álló szörnyet vagy épp játékost!