Minden nappal egyre közelebb kerülünk 2022 végéhez és egyúttal 2023 kezdetéhez, a PlayStation Plus előfizetők pedig természetesen decemberben is megkapják a szokásos játékadagjukat, amit a már-már szokásos szivárgást követően végül a Sony is megerősített. Az e havi felhozatal részeként a játékosok mutáns világmegmentővé válhatnak a Biomutantban, újra átélhetik a legendás trilógiát a Mass Effect Legendary Edition részeként, vagy akár isteni összecsapásokba bocsátkozhatnak a Divine Knockout harcterein.

divine02.jpg

A Red Beard Games a mai napon megjelent alkotása egy 3D-s verekedős platormer, melyben előbb le kell gyengítenünk, majd kitaszítanunk a ringből ellenfeleinket olyan isteni karaktereket és képességeiket bevetve, mint Herkules, Thor vagy épp Ymir. A csetepatéknak otthont adó változatos pályák mindegyike sajátos mechanikákat is rejt, melyek elsajátítása a győzelem kulcsa lehet a különböző játékmódokban. A cross-play és cross-progress támogatásnak köszönhetően ráadásul platformtól függetlenül összecsaphatunk barátainkkal 3-3, 2-2 vagy akár 1-1 elleni bunyókban. 

divine01.jpg

Mindez persze csak a kezdet, hiszen a fejlesztők ígérete szerint a Divine Knockout a későbbiekben rendszeresen további istenekkel, pályákkal, kozmetikai tárgyakkal és játékmódokkal fog bővülni, bár már most is egész széles a kínálat. A kvázi egy 3D-s, ikonikus karakterek helyett isteneket csatába küldő Smash Bros.-ra emlékeztető játék összecsapásai persze igazán szórakoztatóak, látványosak és változatosak már most is.

Az előfizetők markát ráadásul a játék Founder's Edition kiadása üti, ami számos extrát tartogat. Az összes pálya és mód feloldása mellett 8 választható karaktert (Amaterasu, Sol, Hercules, Susano, Ymir, Athena, Thor, and King Arthur), a The Epic Biohazard Sol Skint, a King Me Crater matricát és egy különleges profilkártyát tesz számukra elérhetővé, a SMITE-ban pedig egy Stormy Chibi Susano Skint és egy The God Susano hangcsomagot.