A múlt héthez képest ezen a héten kissé leült a PS Store. Eleve nem volt sok megjelenés, és azok is inkább kisebb költségvetésű, indie címek voltak. De azért néhány érdekes játékra még így is szert tehettünk. Lássuk, miből szemezgethettünk!

Scars Above (PS5, PS4)

A Scars Above egy számos kihívást nyújtó sci-fi akciójáték, amely egy bámulatos, ugyanakkor rémálmokkal teli idegen bolygón játszódik. Mi Dr. Kate Ward bőrébe bújhatunk bele. Hősnőnk egy speciális kutatócsoport, a Scars tagja, ennek feladata egy hatalmas, a Föld fölött váratlanul megjelent idegen objektum vizsgálata. A szerkezet megközelítése során azonban a kutatók egy rejtélyes gravitációs mezőbe kerülnek, majd Kate az említett idegen bolygó felszínén tér magához, ahol a veszély állandó, a menekülésre az esély pedig rendkívül csekély.

Wo Long: Fallen Dynasty (PS5, PS4)

A Nioh-kat is jegyző Team Ninja hozta el nekünk a soulslike játékok következő darabját, a Wo Long: Fallen Dynasty-t. A története 184-ben Kínában, a Han-dinasztia kései szakaszában játszódik. Az országot káosz és pusztulás sújtja. Banditák és szörnyek garázdálkodnak az utakon. A hosszú évekig virágzó császári dinasztia az összeomlás szélén áll. Névtelen főhősünk otthona is a pusztítás martalékává válik, ám ő csodás módon túléli az eseményeket, és bosszút fogadva szerettei gyilkosai után ered.

void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 (PS4)

A Nippon Ichi Software szakijai elhozták nekünk a Void Terrarium második részét. Miután a hős kis robot, Robbie és MI társa, factoryAI legyőzték a cloudAI-t, az utolsó ember, Toriko megmenekült a biztos haláltól. Ám most egy új, halálos betegség ütötte fel a fejét és újra veszélybe sodorta a lány életét. Hogy hőseink megmentsék, vissza kell utazniuk a múltba, mert a gyógymódot csak ott találhatják meg.

További megjelenések