A Far Cry 4-ről már több pletykát hallhattunk, a játék hivatalos bejelentése azonban odébb van (mi az E3-nál előbb nem számítunk rá). A legújabb őrületet a Superannuation indította el Twitteren -- egy olyan weboldal üzemeltetőiről beszélünk, ami jóval a hivatalos anyagok kiadása előtt leközöl egy csomó, elméletileg titkos, de később igaznak bizonyuló dolgot. Nincs mese, kiváló ipari forrásokkal rendelkeznek a srácok.

A tweet szerint a Far Cry 4 "szuperunalmasnak tűnik", lévén nincs másról szó, mint a Far Cry 3 játékmenetének átültetéséről a Himalájára. Ja, és visszatérnek az első részben sem sokak által kedvelt szörnyek. A Superannuation nem fedte fel, honnan származnak az információi, de ez annyira nem is érdekes, lévén a Ubisoft úgysem lenne hajlandó kommentálni a pletykákat.

A Far Cry 3 2012 végén jelent meg, és az év talán legjobb FPS-e lett. Hatalmas sandbox világa, gyönyörű grafikája és összetett játékmenete sokak kedvencévé tette, ráadásul kiforrott multiplayer és kooperatív kampány is helyet kapott a hatalmas szólista tartalom mellett.