• Szeptember 2-án debütál a Hétköznapi vámpírok 3. évadja
    • Guillermo felfedi vámpírölő képességeit, miután megmentette az élőhalottakat
  • Szeptember 13-án mutatják be a Jelenetek egy házasságbólöt részes remake-jét
    • Egy nehézségekkel küzdő pár intenzív kapcsolatát látjuk

Két kiemelt szeptemberi HBO GO-s produkció is magyar feliratos előzetest kapott. Folytatódik a 2014-es filmet újragondoló vámpírszatíra és sztárszínészek tolmácsolásában érkezik a Jelenetek egy házasságból remake-je.

Hétköznapi vámpírok – szeptember 2.

Jövő keddtől élvezhetjük az HBO GO-n a Hétköznapi vámpírok (What We Do In The Shadows) újabb kalandjait. Vagyis visszatérünk Staten Island-re, hogy Nandor, a nagy harcos és hódító, Laszlo, a piperkőc zsivány és a csábító Nadja bizarr életét követhessük. A negyedik szezonben (amit egyébként biztosan követ még legalább egy felvonás) Guillermo kénytelen felfedni vámpírölő képességeit, miközben megmenti hálátlan élőhalott lakótársait a rájuk vadászó emberektől.

what-we-do-shadows.jpg
(A kép forrása: Newsweek)

Jelenetek egy házasságból – szeptember 13.

Hagai Levi nevét a Terápia, A mi fiaink és A viszony révén ismerte meg a közönség. Ezúttal Ingmar Bergman legendás minisorozatát ülteti át modern közegbe. Az öt rész során egy nehézségekkel küzdő jelenkori amerikai párt ismerünk meg. Mirát, a magabiztos cégvezetőt nem elégíti ki házassága, míg férje, a kompromisszumkész filozófiaprofesszor kétségbeesetten igyekszik érintetlenül megőrizni a kapcsolatukat. Felkavaró sorozat a szerelemről, a gyűlöletről, a vágyról, a monogámiáról, a házasságról és a válásról. A főszerepben Oscar Isaac és Jessica Chastain láthatók.

scenes-from-a-marriage-e1614012058221-1280x720.jpg
(A kép forrása: Coming Soon)