Lassan lecseng az őszi játékláz, ahogy ráfordulunk november második felére, ugyanakkor a mostani héten még bőven voltak újdonságok, sőt, aki igazán nagy címre vágyott, az sem maradt elégedetlen. Nézzük, milyen újdonságok kerültek fel a PS Store kínálatába az elmúlt napokban!

filmbol-jatek-minden-mennyisegben-heti-ps-store-megjelenesek.jpg

Star Wars Jedi: Fallen Order

Ha új Star Wars-film, akkor új Star Wars-játék, így megy ez most már egy ideje. És bár a Skywalker korára még várnunk kell egy hónapot, a Star Wars Jedi: Fallen Order már itt van, hogy megmutassa, egy erősen single player-centrikus, többek között a Tomb Raiderből, a Dark Soulsból és a Sekiróból is merítő játékmenettel is tud boldogulni a franchise, méghozzá egy, a 66-os parancsot túlélő főhőssel.

Bee Simulator

Úgy tartják, hogy a Föld legfontosabb teremtményei a méhek, nélkülük teljesen összeroskadna az ökoszisztéma. Hogy mennyire fontos szerepet töltenek be a szorgos rovarok, arról most ti is megbizonyosodhattok, a Bee Simulatorban ugyanis egy méh szemszögéből csöppenünk bele a mindennapokba.

Terminator: Resistance

A Star Wars és a Terminátor között az a különbség, hogy utóbbi az új mozifilm premierjét követően kapta meg a videojátékos "utánfutót". A Resistance a karaktereket tekintve nem kötődik szorosan az új filmhez, ugyanakkor ez is a jövő háborújába hajít bennünket, méghozzá egy FPS formájában.

Doctor Who: The Edge of Time

Jöhet még egy feldolgozás? Az alap ezúttal nem egy film, hanem egy sorozat, az évtizedek óta futó Doctor Who, melynek a The Edge of Time alcímet kapó adaptációjában nem kisebb feladatunk lesz, mint a világ megmentése, térben és időn át utazva természetesen. Ja, a legfontosabb: mindezt egy immerzív VR-élmény keretein belül kell megtennünk.

További megjelenések

Ha érdekel, hogy a fenti címeken túl milyen újdonságok érkeztek ezen a héten, akkor érdemes átnyálazni az alábbi listát, hiszen akad rajta még bőven érdekes cím.