Úgy tűnik, a battle royale játékokkal egyszerűen nem lehet mellélőni manapság. A PlayerUnknown's Battlegrounds sikert sikerre halmoz, és ezen a héten kedden a Fortnite új modja is kifejezetten erős rajtott vett. Az Epic Games csapata szerint csak a nyitónapon több mint egymillióan voltak kíváncsiak az utolsó emberig tartó küzdelemre, ez pedig mindenképp egy nagyon meggyőző szám. Ha ilyen iramban nő a játék népszerűsége, hamarosan a PUBG-t is maga mögé utasíthatja.

Az igazsághoz azonban hozzátartozik az is, hogy a Fortnite modja ingyenes, míg a PlayerUnknown's Battlegroundsért bizony le kell szurkolni a harminc eurót, valamint az Epic Games játéka PC-re, PS4-re és Xbox Ona-ra is megjelent, míg a PUBG egyedül személyi számítógépre kapható jelen pillanatban.

A fórumokon olvasható visszajelzések alapján a játékosok amúgy kifejezetten elégedettek az új moddal. A legtöbben a szétlőhető fedezékeket dicsérik, ez a mechanika ugyanis érthető okokból eléggé megnehezíti a camperek dolgát, de többen azt is megjegyezték, hogy a játék kifejezetten jól optimalizált. A Fortnite Battle Royale modja jelenleg ingyenesen elérhető, futtatásához még az alapjátékra sincs szükség.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!