• Roland Emmerich (A függetlenség napja, Godzilla) új filmjében a Hold letér pályájáról és a Föld felé tart
  • Egy űrhajós csapat megállítaná a bolygót, amikor kiderül, hogy a Hold más, mint aminek hittük
  • Premier február 4-én

Roland Emmerich munkássága bővelkedik a grandiózus effektekkel teletömött akciósztorikban, amikbe általában valamilyen nem túl szofisztikált sci-fi szál – kísérlet vagy tudományos probléma – is keveredik. Ennek tükrében nem érheti váratlanul a közönséget a Moonfall alapkoncepciója: ezúttal a Holdról derül ki, hogy valójában nem is bolygó.

Alább láthatjátok a film sejtelmes hangvételű, nagyszabású képekkel operáló előzetesét, amiben hőseink a pályájáról kilökött égitestet igyekeznek semlegesíteni, mielőtt ütközne a Földdel. Abszurd pillanatoknak lehetünk szemtanúi, amikor az űrhajós csapat berepül a Hold belsejébe.

Az 1998-as Godzilla, a Holnapután, a Csillagkapu, A függetlenség napja és a Midway rendezőjének új filmjében Halle Berry (Felhőatlasz), Donald Sutherland (Kelly hősei), Patrick Wilson (Démonok között), Michael Pena (Amerikai botrány), John Bradley (Trónok harca) és Charlie Plummer (Gengszterkorzó) alakítják a főszereplőket. Sztárokból tehát nem lesz hiány. Ti beültök majd a 2022. február 4-én debütáló film vetítésére?

mv5byzgyzjkxzjatytewys00mwnllwe5njqtmdbmyzvhzjjkzmzjxkeyxkfqcgdeqxvymjmxote0odav1.jpeg
(A kép forrása: IMDB)