GTA IV: Niko hangja nem Hollick lesz a DLC-benHamarosan megjelenik a Lost and Damned DLC a Grand Theft Auto IV-hez, azonban akik nagyon megszerették Michael Hollick (szerintem zseniális) hangját Niko Bellic szinkronjaként, azoknak szomorú csalódást kell okoznom: a Rockstar hallani sem akar többet a színészről.

Ezt Jeronimo Barrera, a Rockstar egyik fejlesztője nyilatkozta az MTV Multiplayer's nevű honlapján. Hogy mennyire határozott a Rockstar döntése, azt Barrera igen indulatos válasza is jellemzi: "Hell No!" (Kb.: "Egy francot!")

Hogy pontosan hogyan oldják meg a Lost and Damned című cuccban ezt a szinkronügyet, azt még nem tudni. Az új kalandok egyébként az alapjáték motoros bandájáról szólnak, így ugyanazt a motoros melléksztorit ismerhetjük majd meg -- csak éppen a másik oldalról. Mivel tehát nem Niko lesz most a főszereplő, ezért elképzelhető, hogy a korábbi hangfelvételeket használják majd fel az ő szinkronjához.

Gondolom, már csak azt nem értitek, miért utálta meg ennyire a Rockstar Michael Hollickot. Az ok egyszerű és kicsit szomorú is: a színész és a cég a pénz miatt vesztek össze. Hollick és Jason Zumwell (Roman hangja) igen sokat panaszkodtak amiatt, hogy a játék hatalmas sikere ellenére relatíve keveset kaptak szinkronmunkájukért, és emiatt valószínűleg a Rockstar besokallt.