• A Rockstar Games megerősítette, hogy Xbox 360-ra újra megjelenik a GTA: San Andreas
  • A felújított változat 720p felbontásban fut majd
  • Nagyobb lesz a látótávolság
  • És kapunk achievementeket is
  • Megjelenés: 2014. október 26.

Szerdán szereztünk tudomást arról, hogy a GTA: San Andreas újra megjelenhet Xbox 360-ra, miután előkerültek a játék achievementjei. Akkor azt tippeltük, hogy mivel elég hitelesnek tűnik az információ, s közel van a megjelenés 10. évfordulója, hamarosan jönni fog egy bejelentés, ez a megerősítés pedig ma meg is érkezett.

A bejelentést a Rockstar Games GY.I.K. szekciójában kaptuk meg, ahol az egyik kérdés azt firtatta, hogy mikor lesz újra elérhető letölthető formában a GTA: San Andreas, miután nemrégiben eltűnt a Xbox LIVE katalógusából. A csapat erre azt felelte, hogy október 26-án, tehát pont a 10. születésnapon újra kapható lesz Xbox 360-ra a játék, méghozzá 720p felbontásban, nagyobb látótávolsággal, továbbá a már látott achievementekkel.

A csapat leszögezte, hogy a Games on Demand verzió nem kompatibilis a Xbox Originals kiadással, tehát a mentésfájlokat nem hordozhatjuk át, valamint akik megvették az eredetit, azoknak újra ki kell nyitniuk a pénztárcájukat a csinosított kiadásért, ugyanakkor továbbra is hozzáférnek a régihez, s bármikor letölthetik azt.

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a játék más platformokra is megjelenik-e, így egyelőre Xbox 360-exkluzív ez a verzió.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!