• Bemutatta a Samsung a legújabb készülékeit
  • Köztük a hajtogatható Galaxy Z Fold2 mobilt
  • És a játékosoknak szánt Odyssey G5 monitort is

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a hét a hardverek bűvöletében fog telni: tegnap mutatkoztak be az Nvidia RTX 3000-es videokártyái és az Asus új ROG modelljei is, ma pedig a Samsung mutatta be, pontosan hogyan képzelik el a jövőt. A felhozatal igen színes, a hűtőktől kezdve a mosógépekig minden megtalálható benne, de a legérdekesebbek alighanem a mobilok, tabletek és monitorok.

Mobil fronton érdemes megemlíteni a Samsung legújabb hajtogatható mobilját, a Galaxy Z Fold 2-őt, mely megnövelt előlapi kijelzővel, stabilabb zsanérokkal és egy csomó hasznos, produktivitásra kihegyezett funkcióval érkezik. Bemutatkozott továbbá a Galaxy Tab A7 is, ami 10,4 colos képernyőjével és négy Dolby Atmos hangszórójával tökéletes kompakt szórakoztató készüléknek, míg a hagyományosabb, kevésbé hajtogatható mobilok kedvelőinek a Galaxy A42 5G-t lehet érdemes figyelniük, ami Super AMOLED kijelzőt, Quad kamerát és szupergyors 5G letöltést is kapott.

samsung-bemutato-hajlithato-mobil-01.jpg

Ez azonban még nem minden, ugyanis a Samsung a játékra kihegyezett monitorjai felhozatalát is kibővítette az Odyssey G5-tel, ami 1ms-os válaszidejével és 240 Hz-es frissítési rátájával esportolásra is alkalmas lehet, ráadásul a villogásmentes módnak hála a szemünket is kíméli, ha esetleg órákon át egy játék előtt felejtenénk magunkat.

A monitorok mellett pedig pár érdekes TV is előkerült: a The Sero lényegében mobilunk kiterjesztése lehet, ami automatikusan úgy forgatja a kijelzőjét, ahogy a telefont tartjuk, míg a The Frame kikapcsolt állapotában képként funkcionál, így dobva fel a lakásunkat. Végezetül pedig hiba lenne szó nélkül elmenni a The Premiere mellett, ami egy házimozi élményt kínáló okos projektor, Acoustic Beam térhangzással és csúcstechnológiás hármas lézerrel, ami kiemelkedő 4K képminőséget eredményez.

the-premiere-1.jpg