• Ingyenesen nevezős ONLINE/OFFLINE torna a Budapesti Barcraft Esport Bárban
  • Mortal Kombat X PS4 konzolon
  • Ultra Street Fighter IV PS3-on
  • 2016. január 24.-én, vasárnap 16 órától
  • Összdíjazás 15 ezer forint

A versenyszerűen űzött videojátékok egyik sarokköve a verekedős címek, amikben meghökkentő koordinációról és helyzetfelismerésről adnak tanúbizonyságot a nagymesterek, szédítő sebességgel vívott, látványos és izgalmas küzdelmeket produkálva. Ha te is ilyen tudás birtokában vagy, akkor most van egy jó hírünk:

2016. JANUÁR 24.-ÉN, VASÁRNAP 16 ÓRÁTÓL ONLINE/OFFLINE TORNA LESZ A BUDAPESTI BARCRAFT ESPORT BÁRBAN!

A verseny a helyszínen (Ferenc körűt 31.) illetve online zajlik, így senki sem marad ki, ráadásul a nevezés ingyenes, az összdíjazás pedig 15 ezer forint, így igazán minden feltétel adott, hogy részt vegyetek ti is a mókában.

Két verseny zajlik párhuzamosan: az egyik a Mortal Kombat X PS4 konzolon, a másik pedig az Ultra Street Fighter IV PS3-on. Minden ONLINE regisztrálónak kötelezően meg kell adnia a Playstation Network [PSN] elérhetőségét a torna egyszerűbb és folyamatosabb lefolyása érdekében!

CHALLONGE.COM REGISZTRÁCIÓ ÉS EGY "NEW TEAM" KÖTELEZŐ A TORNÁRA VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ.

A lebonyolítás és a torna szabályzatát ezen az oldalon találjátok, a versenyekre feliratkozni ezeken a linkeken lehet (Mortal Kombat X, Ultra Street Fighter IV), általános információs oldalak itt (Mortal Kombat X, Ultra Street Fighter IV), további kérdéseket pedig a MAVIK, a PILOT vagy a BARCRAFT Facebook oldalán tehettek fel.

mk-x-ultra-sf-4-bajnoksag.jpg