• PS4-re és Xbox One-ra is készül a Hardspace: Shipbreaker
  • Űrhajókat kell benne szétszednünk tartozásunk fejében

A Blackbird Interactive (Homeworld 3, Homeworld: Deserts of Kharak) két hete rántotta le a leplet legújabb játékáról, és akkor még azt hihettünk, hogy a Hardspace: Shipbreaker kizárólag PC-re érkezik. Most azonban jó híreket kaptunk, bejelentették ugyanis, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik az izgalmasnak ígérkező alkotás - hogy pontosan mikor, az nem derült ki, továbbra is a PC-s Early Access verzió nyári érkezése az egyetlen támpont.

A Hardspace: Shipbreaker az űrben játszódik, ahol állomásokat és hajókat kell szétkapnunk egy lézervágóval, komoly fizikai szimuláció mellett. Mindez azonban nagyon vicces körítéssel van megtámogatva, a tartozásunkat csökkenteni hivatott űrmeló közepette ugyanis igen könnyű elhalálozni - ami elég nagy baj, hiszen ez még tovább növeli költségeinket.

A végigjátszás előrehaladtával a kihívás egyre fokozódik, ezzel párhuzamosan azonban mi is fejlődünk majd, új felszereléseket megvásárolva és hasznos képességeket megnyitva. Már csak azt a 999.999.999 kredit tartozást kéne ledolgozni!

Támogasd te is a PC Gurut!