A decemberi bőség után januárban ismét teljesen felfrissül az HBO GO kínálata. Ezúttal két részben mutatjuk be a streamingszolgáltató friss tartalmait: tegnap az új sorozatokról írtunk, ma pedig az új évadokat vesszük számba.

hbogo.jpg

Mondj egy mesét - Premier: december 6.

Szépség és a Szörnyeteg, Csipkerózsika, Hamupipőke – lehet, hogy ismered ezeket a történeteket, de a sötét, csavarokkal teli változatukat még biztos nem láttad, úgyhogy ne hagyd ki a Mondj egy mesét második évadát, amiben többek között Carrie-Anne Moss (Mátrix), Paul Wesley (Vármpírnaplók) és Danielle Campbell (A sötétség kora, Runaways) is felbukkan.

 

A falka - Premier: december 6.

Folytatódik a lengyel HBO legnézettebb sorozata, a harmadik évaddal visszatérő A falka is, amiben új törvényen kívüli szereplő tűnik fel a színen a lengyel-ukrán határvidéken.

 

L: a Q generáció - Premier: december 9-én

Régi-új ismerőst köszönthetünk a kisképernyőn: a Los Angeles-i leszbikus és biszexuális nők egy csoportjának életébe bepillantást nyújtó kultikus széria a befejezés után 10 évvel visszatér. Ráadásul az eredeti szereplőgárda (Jennifer Beals, Kate Moenning és Leisha Hailey) mellett izgalmas új arcok is színesítik a történetet.

 

Szóljatok a köpcösnek! – A sorozat - Premier: január 7.

Az Elmore Leonard regényéből készült sorozat 3. évadában a rizikós maffiózó életpályát maga mögött hagyva Miles Daly (Chris O’Dowd – Egy házasság helyzete) továbbra is a nem sokkal kevésbé bűnös hollywoodi showbiznisz útvesztőiben igyekszik eligazodni.

 

Az ifjú pápa - Premier: január 10.

A 2017-es év egyik legkülönlegesebb sorozatélménye volt az Oscar-díjas Paolo Sorrentino (A nagy szépség) rendezőjének provokatív és rendkívül komplex sorozata, amelynek január 10-én érkező folytatása, Az új pápa ugyanúgy a modern pápaság világában játszódik. Az első évadban brilírozó Jude Law mellé ezúttal csatlakozik John Malkovich, sőt felbukkan a szériában Sharon Stone és az énekes Marilyn Manson is.

A móló - Premier: január 17.

A móló január 17-én debütáló második évadában folytatódik az építész Alexandra története, akinek az első évadban azzal a traumával kellett szembenéznie, hogy elhunyt férje kettős életet élt, ráadásul viszonyából gyereke is született.

 

Félig üres

Jubileumi, 10. évada kezdődik el január végén az HBO saját gyártású, Emmy- és Golden Globe-díjas sorozatának: a Félig üresben Larry David figurája igyekszik rátalálni a boldogságra – még ha ettől saját élete vagy a világ össze is omlik. Az ikonikus széria új szezonjában is számos önmagát alakító híresség bukkan fel.

 

Briliáns barátnőm

Elena Ferrante nagy sikerű regényfolyamának feldolgozása is visszatér jövőre, a Briliáns barátnőm második évada Lila esküvője után veszi fel a fonalat, aki próbál berendezkedni a házas életre, míg Elena barátnője a tanulásról és karrierről szőtt álmait igyekszik megvalósítani.

 

Babilon Berlin - Preier: január 24.

Visszatér az HBO GO-ra január 24-én a valaha készült legdrágább német sorozat, a Babilon Berlin is a második évaddal, amelyben Gereon Rath felügyelő egy ünnepelt színésznő halálának körülményeit igyekszik kinyomozni, hogy rájöjjön, a filmes ipar pont olyan mocskos, mint a szervezett bűnözés világa. A krimitörténet folytatása Volker Kutscher krimifolyamának második kötetét, a Csendes halált dolgozza fel.

 

Válaszcsapás

Utolsó küldetésére indul a brit kormány irányítása alatt működő, titkos elit katonai egység, a 20-as szekció, a Chris Ryan regényeiből készült Válaszcsapás című sorozat 7. évadában.

A kenderfutár

Már a 4. évadával visszatérő A kenderfutárban néhány New York-i életébe nyerhetünk bepillantást, akik életét csupán közös drogfutárjuk kapcsolja össze.

 

Last Week Tonight with John Oliver

A jelenkori televíziózás egyik legüdítőbb színfoltja is visszatér a képernyőre, a népszerű brit komikus Last Week Tonight with John Oliver címűtalkshow-jában a legfontosabb aktuális politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális eseményeket tálalja a maga szatirikus, de végtelenül humánus stílusában.

 

Westworld

Az élményparkon kívüli világba kalauzol az HBO legagyafúrtabb sorozata, a Westworld 3. évada, a sorozat illusztris szereplőgárdájához (Thandie Newton, Ed Harris, Evan Rachel Wood) csatlakozott Vincent Cassel (A gyűlölet) és Aaron Paul (Totál szívás) is.

 

Gentleman Jack

A 19. században élt Anne Lister, az első modern leszbikus nő naplójából készült Gentleman Jack második évadával tér vissza.

 

Bizonytalan

Folytatódik Issa Rae sorozata is, a modern világban élő fekete bőrű emberek hétköznapjai gondjait boncolgató, 4. évadához érkezett Bizonytalan is.

Csodatévők - Premier: január 28.

A Csodatévők komikus antológiasorozat új évada, a Miracle Workers: Dark Ages a (sötét, de legalábbis gyatra egészségügyi rendszerrel bíró) középkorba kalauzolja a nézőket, Daniel Radcliffe a különc király, Steve Buscemi pedig ezúttal egy alattvaló figurájába bújik.

 

Modern család

11. évadával és a megszokott, remek szereplőgárdával (Ed O’Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell) tér vissza napjaink egyik legnépszerűbb vígjátéksorozata, a számos Emmy-díjat bezsebelt Modern család.

 91siv6yl9alri.jpg

 

Most nevess!

Jim Carrey és Michel Gondry rendező az Egy makulátlan elme örök ragyogása után a Most nevess!-sel is bebizonyították, hogy ha ők ketten összeállnak, abból csak valami különleges születhet. A teljesen egyedi atmoszférájú, vizuálisan intenzív sorozat második évadára nem is kell sokat várni.

 

Folytatódik továbbá

  • Danny McBride vígjátéka, Az erényes Gemstone-ék,
  • a kritikusok kedvence, az Utódlás,
  • ill. az HBO és BBC nagyszabású fantasy sorozata, Az Úr sötét anyagai.

mv5bzwyxnwnlntetztaxzs00zdq1ltg0ywytoty5mjm1mzg2zdg5xkeyxkfqcgdeqxvymta0nzawndc2v1sx1777cr001777999al.jpg