• Pénteken rajtol el a Netflix Vaják sorozata
  • Melynek kapcsán nem egy ötletes marketinganyag kikerült már a netre
  • Most például egy álláshirdetés, amiben saját vajákot keresnek
  • Természetimádó, célorientált magányos farkasok előnyben

Már csak kettőt kell aludnunk a Netflix saját gyártású Vaják sorozatának a premierjéig, a szolgáltató pedig igen kreatív és poénos módokon próbálja még egy kicsit jobban felcsigázni a kíváncsiságunkat. Nemrég például a Geralt szerepét játszó Henry Cavill olvasott fel nekünk Sapkowski könyvsorozatának első kötetéből (ráadásul magyar feliratot is kaptunk a videóhoz), most pedig egy álláshirdetés tűnt fel a szolgáltató oldalán, amiben saját vajákot keresnek.

A meglepően mélyen kidolgozott álláshirdetés szövege szerint sikerre éhes, célorientált magányos farkasok jelentkezését várják, akiknek a problémamegoldás és a szörnyek levadászása a mindenük. A munkához saját felszerelést kell hozni (a ló, két kard és rengeteg varázsital kötelező, a páncél és a különféle csapdák csak erősen ajánlottak), cserébe viszont 190 országban 158 millió felhasználót védhetünk meg mindenféle rémségtől. Külön előny, ha szeretjük a természetet és úgy gondoljuk, a leggonoszabb szörnyeket mi magunk kreáljuk.

A teljes álláshirdetés itt megtekinthető, ha valakit esetleg érdekelne a dolog, a legjobb jelentkezéseket a Netflix a szociális médiában is megosztja majd.

hcthewitcher.jpg