• Decemberben debütál a Netflix The Witcher sorozata
  • Melynek a főszereplője természetesen Ríviai Geralt
  • Azonban nem mindig volt ez így Lauren Hissrich szerint
  • Az első verzióban még Ciri kapta volna a figyelem javát

Lassan már két hét sincs hátra a Netflix The Witcher sorozatának debütálásáig, és ahogy közeledik a premier időpontja, úgy hullik le egyre több és több érdekességről is a lepel. Nemrég például megtudtuk, hogy a Geralt szerepét játszó Henry Cavill elsősorban a játékokból merített inspirációt, most pedig a forgatókönyvet jegyző Lauren Hissrich árulta el, hogy az első verzióban még sokkal inkább Cirire helyeződött volna a hangsúly.

Hissrich egy friss videóban árulta el, hogy mindhárom fontos karakterére (Geraltot, Yennefert és Cirit) egyforma hangsúlyt szeretett volna fektetni, ez azonban különösen nehéz feladatnak bizonyult, hiszen a könyvekben mind Yennefert, mind Cirit Geralt szemén keresztül látjuk először. Épp ezért Hissrich először a széria hetedik könyvére, a Tó Úrnőjére, szerette volna alapozni az első évadot, hiszen ott meglehetősen nagy hangsúlyt kap Ciri, de ezt a megoldást végül el kellett vetnie, mert így meg pont Geralt szorult volna háttérbe.

Végül a megoldást néhány időbeli ugrás beiktatása jelentette, így az első évad cselekménye több idősíkon játszódik majd, azonban Hissrich szerint sikerült megoldaniuk, hogy ez ne legyen zavaró. Egy dolog biztos: minden egyes ehhez hasonló információmorzsa kiszivárgásával egyre nehezebb lesz kivárni december 21-t.

the-witcher-megjottek-az-elso-benyomasok.jpg