• Henry Cavill nemrég a The Graham Norton Show vendégeként tűnt fel
  • A műsorvezetővel tisztázta a World of Warcraft és a Warhammer közti különbséget
  • A színész szabadidejében szívesen fest Warhammer figurákat

A videójátékipar mára rendkívül szerteágazó termékei talán nehezen követhetők egy laikus számára, így gyakran belefuthat olyan hibákba, hogy az általa esetleg hallomásból ismert 1-2 címként próbál beazonosítani minden játékot, így teszem azt az ő olvasatában az összes FPS Call of Duty.

henrywarhammer.jpg

Egy hasonló félreértésbe futott bele a The Graham Norton Show műsorvezetője, akinek vendége történetesen mindenki kedvenc Ríviai Geraltja, avagy Henry Cavill volt. A beszélgetés során szóba került, hogy Cavill szabadidejében szeret World of Warcraft figurákat festeni, amit a színész gyorsan kijavít, mivel ő valójában Warhammer figurákat fest, majd elmagyarázza a Games Workshop univerzumának videójátékos és festős/modellezős oldalát. 

Ezt követően arra a kérdésre, hogy mégis mit csinál az elkészült figurákkal Cavill azt válaszolja, hogy seregeket állít össze belőle, majd összecsap mások hasonló armadáival, ami elmondása szerint "Valójában nagyon szórakoztató! Röhejesen hangzik, de tényleg szórakoztató". Mint kiderül a színész másokat is át szokott hívni játszani Warhammer figuráival, amit hallva a szintén a műsorban vendégszereplő Tom Holland azonnal rá is kérdez, hogy ő is átmehetne-e játszani.