• Elindult az easter egg vadászat
  • És persze titkos helyeket is keresnek a játékosok

A Diablo franchise negyedik fővonalbeli részében a játékosok a Sanctuary világát fedezhetik fel, hogy levadásszák Lilithet. Rengetegen rákattantak a Diablo 4-re és orrvérzésig tolják a pokoli kalandokat, de közben több játékosban is felmerült, hogy vajon miféle titkos dolgok lehetnek elrejtve a Blizzard új sikerjátékában. Az egyik legikonikusabb titkos pálya a mai napig a Diablo 2-ből a Moo Moo Farm néven ismert Secret Cow Level, amelyet a fő történet befejezése után lehetett elérni. Easter eggként a Diablo 3-ba is bekerült, így adná magát, hogy a negyedik felvonásban is helyet kapjon.

Vagy mégsem? Rod Fergusson a Kinda Funnynak elmondta, hogy nincs semmiféle Secret Cow pálya a Diablo 4-ben. Azt mondta, hogy a csapat nagyon koncentrált arra, hogy a játék "olyan földhözragadt legyen, amennyire csak lehet", ezzel utalva arra, hogy direkt kihagyták az őrült és vicces ötleteket. Sok Diablo 4 játékos azonban nem hisz Fergussonnal, és a hírek szerint megpróbálják maguk megkeresni a titkos helyszínt. Ahogy a PC Gamer rámutatott, egyesek azt állítják, hogy találtak erre a pályára való utalásokat, és most gőzerővel ügyködnek azon, hogy rábukkanjanak.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.