Észak-Amerikában ma jelent meg a Medal of Honor: Warfighter, ám az EA és a fejlesztőcsapat is arra inti a felhasználókat, hogy mielőtt kipróbálnák a játékot, töltsék le az első hibajavítást. Bizony, az új MoH bugoktól hemzsegve jelent meg, a helyzet pedig annyira rossz, hogy a tesztelésre szánt példányokat visszatartotta a kiadó, hogy a javított változat kerüljön a kritikusok kezébe.

A hivatalos oldalon megjelent részletekből láthatjuk, hogy a hibák a multiplayer módra és a szólista módra is kiterjednek, s nem csak pár apróságról van szó, hanem egészen komoly bugokat is találunk a meglehetősen hosszú felsorolásban. PC-n például bizonyos esetekben nem működik az egérgörgő, Xboxon instabil a működés, illetve a hangfájlokkal és a pályákkal is gondok vannak.

A bakit egyébként a játékújságíró, Jeff Gerstmann szóvá tette, azt kérdezve: ilyen hibák mellett vajon mi kellhet ahhoz, hogy egy játék ne menjen át a konzolgyártók hitelesítésén? A BioWare-től Manveer Heir erre válaszolva elárult egy kulisszatitkot (vagy csak ércelődöt egy kicsit) mondván, kellően nagy cím és elegendő pénz mellett a gyártók zöld utat adnak a játéknak, ha a megjelenés napján van patch.