• A Hitman 2 több újdonsággal bővül júliusban
  • Kapunk két Escalation Contractot
  • Lesz új Challenge Pack és Elusive Target
  • Az egyik pálya megkapja a Contracts Mode-ot
  • A Sniper Assassin új pályával bővül

A Hitman 2 nem is olyan régen bővült ki egy banki ügylettel – persze a 47-es ügynök nem hitelt akart felvenni kedvező kamattal, inkább azért ment, hogy betegyen egy golyót az igazgatónő fejébe. Ez azonban még semmi, mert a július folyamán alaposan kibővül a játék.

A mai naptól teljesíthetjük a The Babayeva küldetést, ami az ebben a hónapban megjelenő két Escalation Contract egyike. A misszió során meg kell ölnünk pár zenészt azért, hogy „megállítsuk a zenét”. Ehhez három fázison kell túljutnunk, és mindhárom más képességeket igényel.

Július 11-én érkezik az új Challenge Pack, név szerint az I’m with the Band. Ez is a zenéhez kötődik, egész pontosan Santa Fortunában csatlakozhatunk egy utcai zenekarhoz, ahol még egy hegedűre is szert tehetünk.

Július 19-én jön az Legacy Elusive Target, amiben a The Badboy-t kell az örök vadászmezőkre küldenünk 10 nap alatt Sapienza utcáin. A küldetés teljesítéséhez szükségünk lesz a Legacy Pack-ra.

Július 25-én fut be a második Escalation Contract, a Calvino Cacophony. Ebben Santa Fortuna rémálmává válhatunk, miközben mindenfélét felrobbantunk. A jutalmunk a Hot Summer Suit lesz.

Július 30-án állhatunk neki küldetéseket kreálni a Hawke's Bay-en, ugyanis ez is megkapja a Contracts Mode-ot. Ugyanezen a napon ingyenesen megkapjuk az Anniversary Outfitet is. És végüleme napon végre új pályát kapunk az Sniper Assassinhoz. A The Prisonban távolról, egy mesterlövészpuska segedelmével kell leöldösnünk kijelölt célpontjainkat, akik egy börtön vendégszeretetét élvezik.