• A Hitman 3-ba át lehet vinni az első két rész eredményeit és tartalmait
  • Ám PC-n ez csak az első részre igaz
  • Mert az Epic Game Store-on nem érhető el a Hitman 2
  • Annak tartalmait DLC formájában kell megvenni, teljes áron

A Hitman 3 egyik legjobb funkciójának ígérkezik, hogy azok, akiknek megvan a Hitman és a Hitman 2, eredményeiket és megszerzett tartalmaikat átvihetik a Hitman 3-ban is. Persze nyilván platformon belül, szóval nem árt, ha a teljes trilógia ugyanazon a gépen van. Viszont a PC-sek sajnos ezen a téren kellemetlen nehézségbe fognak ütközni.

A Hitman 3 ugyanis egy éven át Epic Store exkluzív lesz. Ez a Hitman esetében nem gond, mert az elérhető az Epic Game Store-ban, a múlt évben ingyenesen is bezsákolhatta az, aki akarta, illetve, ha valaki előrendelte a Hitman 3-at vagy a megjelenés utáni 10 napban megveszi, automatikusan megkapja a Hitman: The Complete First Seasont. A Hitman 2 azonban nem kapható az Epic Game Store-ban.

A második rész helyszíneit DLC formájában kell megvenni, méghozzá nem kevesebbért, mint amennyibe amúgy a Hitman 2 kerül. Az Epic annyi jófejséget azért mutat, hogy 80%-os kedvezményt kínálnak fel, de nyilván nem örökre. Írnom sem kell, a játékosoknak ez nem igazán tetszik, pláne annak tükrében, hogy az IO Interactive pár hónapja még azt hangoztatta, hogy az első két rész tartalmaiért nem kell pluszban fizetni, ha már megvannak. Szóval a Redditen előkerültek a virtuális kaszák és kapák.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!