• Január 20-án érkezik a Hitman 3
  • Melyet már elő is rendelhetünk
  • A vásárlóknak a következő generációs példányok is ingyen járnak majd

Az IO Interactive mostanában igencsak felpörgette az életet a Hitman 3 körül: nemrég közzétették például a hivatalos gépigényt, most pedig az is kiderült, hogy a megjelenésre mikor számíthatunk. Azt, hogy 2021 januárjában jön majd a játék, eddig is tudni lehetett, a fejlesztők most pedig a konkrét dátumot is elárulták, mely nem más, mint január 20.

A Hitman 3 összesen kétféle verzióban érkezik majd: az alapkiadás az alapjátékot, míg a Deluxe kiadás az alapjáték mellé a Deluxe csomagot is tartalmazza, benne többek között különböző ruhákkal, a digitális zenei albummal és rendezői kommentárral az egyes küldetésekhez. Ez azonban még nem minden, az előrendelők ugyanis egy úgynevezett Trinity Packkal is gazdagabbak lesznek, ami a World of Assassination trilógia három játéka előtt tiszteleg három eltérő színű kinézettel.

Az IO Interactive végezetül pedig szót ejtett a generációs váltásról is, ami szintén elég egyszerűen alakul majd: amennyiben valamilyen konzolra megvesszük digitálisan a Hitman 3-at, úgy a következő generációs verzióját megkapjuk ingyen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!