Számtalan méretben és formában megtalálhatók a piacon a festővásznak. Viszont van lehetőség arra is, hogy az egyéni elképzelések is megszülethessenek. Olyan vászonnal, ami nem csak a standard méretben készülhet el.

Hála a modern gyártási technológiáknak, sok helyen lehet már rendelésre is készíttetni egyedi méretű darabokat, aminek segítségével olyan alkotások kerülhetnek az otthonok falaira, amik máshol nem kaphatók. Azaz egyedi elképzelések, különleges igények és személyre szabott méretek.

A méret fontos szempont

A művész nem szereti a korlátokat. A Vaszonkepem.hu festővászon kínálata megadhatja neked azt az alkotói szabadságot, amit megérdemelsz. Nemcsak az átlagos méreteket találod meg, hanem az igényeidnek megfelelő méretben is rendelhetsz.

Saját, illetve a megrendelőd által megálmodott méretek tekintetében is készséggel állnak rendelkezésedre, így az alkotásnak nem lehetnek korlátai. Hisz tudjuk jól, hogy a kreativitásnak nincsenek határai.

Egy kisebb vászonnal betekintést nyújthatsz egy másik világba egy virtuális kis ablakon keresztül, míg egy nagyobb mérettel a monumentális alkotások kelhetnek életre bárki otthonában. Nemcsak egy kis bepillantást engedve, hanem akár egy új univerzumot létrehozva.

Segítünk, hogy mi alapján válassz!

Az elsődleges szempontok, amiket figyelembe vehetsz művészként, a következők:

  • Mi lesz az alkotás üzenete?

  • Hol lesz a helye az elkészült műnek?

  • Milyen hangulatot szeretnél sugározni?

  • Milyen technikával készül el a kép?

Akár az apró, 5x5 centis vászontól egészen a 2x2 méteres grandiózus változatokig minden megtalálható a piacon. 

Meg kell találnod azt a méretet, ami számodra még kényelmes és kezelhető, de ugyanakkor képes hordozni az üzenetedet. Képesnek kell lennie közvetíteni azt az atmoszférát, amit megálmodtál.

vaszonkepemhu-2024-majus-linkmarketing-1.jpg

Műalkotás nem csak művészek ecsetéből

A Vaszonkepem.hu weboldalán akkor is bátran kalandozhatsz, ha te nem erősíted a művészek táborát, csak szereted a vászonképeket. Lassan már unalmassá válhat a polcon a képkeretbe zárt fotók hada. Gondolhatsz a kedvenc fényképekre másképp is.

Egy online vászonképkészítő felületen olyan elképzelések is megvalósulhatnak, amire eddig talán nem is gondoltál. A szívednek legkedvesebb fotó megelevenedhet egy vászonképen is. Ehhez nem kell mást tenned, csak töltsd fel és rendeld meg.

Hogyan készülhet fotóból vászonkép?

A képfeltöltés gombra kattintva válaszd ki a kedvencedet. Döntsd el, hogy milyen méretben és elrendezésben szeretnéd a falon látni a képet. Ezután már csak a vakráma vastagságát kell kiválasztanod és játszhatsz még a hatásokkal is.

Művészként keresed álmaid festővásznát, vagy büszke anyaként szeretnéd látni a gyermeked fotóját a falon? Gondolj egy kicsit másképp az alkotásra, mint eddig! Akár így, akár úgy de mindenképpen megtalálod, amit keresel. A képzeletednek a méret nem szabhat akadályt.