A Borderlands 2 marketinggépezete ezerrel dübörög, nem telik el úgy nap, hogy valami kisebb-nagyobb infót ne oszthatnánk meg veletek róla. Most a Gearbox marketingese, Steve Gibson a program hosszát ecsetelte a Gamerzonesnak, állítva, hogy ez nem egy hétvége alatt ledarálható játék lesz.

"Mi úgy szeretünk gondolni a Borderlandsre, mint egy hobbira. Pár srác épp most játszotta végig a második részt, és jelezték nekünk, hogy 58 órájukba telt a kampány befejezése. Hobbiként tekintünk rá, és ebbe még nem is számoltuk bele az új Badass Pointsnak nevezett rendszert, mely minden általad készített karakterre kihatással lesz. Azt akarjuk, hogy úgy érezd, sokat kaptál a pénzedért. Örülünk, ha valaki megveszi a játékunkat, és igyekszünk utána folyamatosan bővíteni azt."

A játék legutóbbi trailere nagyon jól festett, az alapján a hangulattal sem lesz gond. Most pedig az is kiderült végre, hogy a kampány egyszeri végigjátszása nagyszabású RPG-kkel vetekszik majd. Megjelenés ősszel, mi már nagyon várjuk.