Május 22-én mutatják be a hazai mozik az X-Men: A jövendő múlt napjai című filmet, melynek alkalmából a HyperX és a PC Guru közös játékában most kis szerencsével egyedi x-menes nyereményekre csaphatsz le, ha válaszolsz három egyszerű kérdésre.

A vadonatúj HyperX termékek megjelenése alkalmából a HyperX hősnői egyesítették erőiket az X-Men csapatával a jövőért folytatott harcban. A nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó márka egy izgalmas partneri együttműködés keretében támogatja a legújabb X-Men mozi bemutatását, melynek részeként tőlünk is szuper ajándékokat nyerhetsz, ha részt veszel nyereményjátékunkban!

hyperxlogoonblackhr.jpg

JÁTSZANI AKAROK!

A játék során a helyes megfejtőink között egy x-menes karórát, egy retró napszemüveget, továbbá egy hátizsákot és egy jegyzetfüzetet sorsolunk ki. És mit kell tenned azért, hogy te is részt vehess a sorsoláson? Csupán válaszolni az alábbi három kérdésre:

  • Milyen termékeket forgalmaz a HyperX?
  • Milyen színekben kaphatók a HyperX FURY memóriák?
  • Milyen fémet ültettek Rozsomák csontvázába?

A helyes megfejtéseket 2014. május 25-én éjfélig várjuk a pcguru(kukac)pcguru.hu címre. A leveled tárgya mindenképpen HyperX legyen, és a helyes megfejtések mellett írd meg nekünk a nevedet is. FIGYELEM! A játékban csak azok vehetnek részt, akik pontos tárggyal látják el a levelüket, és a helyes megfejtés mellett a nevüket is beleírják a küldött e-mailbe.

A sorsolásra 2014. május 27-én kerül sor, a szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük, a nyereményeket pedig postai úton kézbesítjük.

x-men-nyeremenyek.jpg

ÉLD ÁT AZ X EREJÉT!

És ez még nem minden! A HyperX a Facebook oldalán is meghirdetett egy exkluzív versenyt, melyben a márka és a film rajongói különleges relikviákat nyerhetnek: egy egyedi Magneto-sisakot, nagy teljesítményű memóriamodulokat, SSD- és USB-meghajtókat, valamint egy vadonatúj headset is gazdára vár, így a rajongók minden szükséges eszközzel felvértezhetik magukat a virtuális csaták során a győzelem kivívásához. Ezen felül egy szerencsés nyertes egy New York-i kalandozás során is megismerkedhet „az X erejével”. Csatlakozz te is a HyperX Facebook oldalon meghirdetett versenyhez!

facebook.jpg