Januárban ismét lehetőségünk volt egy készülőben lévő játék közelébe jutni, ezúttal is Anglia volt a célterület, ahol a Total War: Rome II kulisszái mögé sikerült bepillantanunk. Hatoldalas előzetesünkben nem csak a legendás sorozat legújabb részének újdonságaira derül fény, de még egy interjút is találhattok a magazinban, amiben a játékon dolgozó magyar fejlesztők is megszólalnak. A címlapsztori mellett aztán tíz további játékelőzetes vár benneteket, köztük olyan csemegék, mint a Star Citizen, a Transformers Universe, az Injustice: Gods Among Us, vagy éppen a Metro: Last Light és a The Walking Dead: Survival Instinct. És persze ne feledkezzünk meg a Hawkenről sem, ami az idei év slágere lesz az ingyenes játékok között -- négyoldalas anyagunkban nem csak részletes bétatesztet olvashattok, de még a játék kipróbálható gépeit is külön bemutatjuk nektek!

GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2013GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

Tesztjeink között kiemelt helyet érdemel a Dead Space 3, ami lényegében az utolsó pillanatban esett be a szerkesztőségünkbe, de azért sikerült helyet találni neki másik 25 tesztünk mellett. A felhozatal ezúttal is meglehetősen vegyes, hiszen van itt arcade repülős játék (Ace Combat: Assault Horizon), lopakodós móka (Stealth Bastard Deluxe Edition), űrszimulátor (Miner Wars 2081 és Strike Suit Zero), kalandjátékok (The New Beginning, The Critter Chronicles, The Cave), gengszteres stratégia (Omerta: City of Gangsters), pár teljesen elborult játék (Miasmata, Proteus, Kentucky Route Zero), és végre nekiveselkedtünk a Farming Simulator 2013-nak is. És ha ez még nem lenne elég, akkor bevizsgáltuk az elmúlt időszak DLC-it is, méghozzá olyan játékokhoz, mint a Mass Effect 3, a Borderlands 2, a Sleeping Dogs és a TES V: Skyrim -- mindenki csemegézhet kedvére!

A rovatok között ismét itt a Minecraft, ezúttal a redstone-nal a főszerepben, a Klasszikusok újrajátszva részlegben a legendás Outcastet kaptuk elő, a hardverek között pedig megmutatjuk, hogyan érdemes saját "Steam Boxot" építeni, megnéztük, hogy mit tud az Intel miniatűr asztali PC-je, a NUC, van egy kétoldalas CES-összeállításunk, és még Genius legújabb gamer-egerét, a Deathtakert is kipróbáltuk.


(Chris kedvcsináló videója a februári magazinhoz)

» TELJES JÁTÉK: KANE & LYNCH - DEAD MEN

E havi teljes játékunk a 2007-es Kane & Lynch: Dead Men, ami Games for Windows Live támogatással került a lemezre; ez főleg azért jó hír, mert így mindenki megszerezheti a programba rejtett achievementeket. A GfWL hajlamos körülményessé tenni a program elindítását, így mindenkinek azt javasoljuk, hogy a telepítés előtt mindenképpen olvassa el a magazin 5. oldalán található útmutatónkat, ennek segítségével ugyanis leegyszerűsíthető a procedúra.

Az aprócskának még véletlenül sem nevezhető teljes játék mellett azért ezúttal is jutott hely a videoteszteknek is, februárban a PlanetSide 2-t, a Baldur's Gate: Enhanced Editiont, és a Guardians of Middle-earthöt kaptuk kameravégre, és még egy jópofa ingyenes játéknak (Stealth Bastard) is szorítottunk helyet a lemezen.

» ÚTMUTATÓ AZ ACHIEVEMENTEK MEGSZERZÉSÉHEZ!

 

(Chris kedvcsináló videója a februári teljes játékhoz)

A 2013/02-es PC Gurut 2013. február 14-től keressétek az újságárusoknál, a nagyobb hipermarketekben és a postákon, vagy rendeljétek meg közvetlenül a kiadótól a webshopunkon keresztül! A digitális verziót megtaláljátok a Dimag rendszerében, ahol választhattok a sima vagy letölthető DVD-s verzió közül.