• Andrew Dominik rendező a Mindhunter 3. évadjának tervezett történetéről beszélt
  • Az FBI nyomozók Hollywoodba mentek volna népszerűsíteni a kriminológia tudományát
  • Dominik korhatáros Marilyn Monroe filmje decemberben debütálhat

A Netflix páratlanul színes műsorpalettát kínál, ugyanakkor még legsikeresebb sorozatait is csak ritkán engedi bőlére. A Mindhunter például mindössze két évadig futott, igaz, David Fincher azóta a szolgáltató jóvoltából elkészíthette a Manket és egy filmes témákról szóló videóesszé-sorozatot. Mégsem hagyja nyugodni a rajongókat, hogyan folytatódott volna a sötét bűnügyi széria.

20210616mindhunter-sorozat-netflix.jpg
(A kép forrása: Unilife)

Szerencsére Andrew Dominik, a második szezon negyedik és ötödik epizódjának a rendezője (aki egyébként a kultikus Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford című filmet is jegyzi) a Collidernek beszélt a harmadik évadra szánt tervekről. Elmondása szerint az egész stáb a folytatást várta, hőseink ugyanis kiszabadultak volna az FBI alagsorából, hogy Hollywoodban népszerűsítsék a profilozás, átfogóbban a kriminológia tudományát. Jonathan Demme, A bárányok hallgatnak, illetve Michael Mann, a Szemtől szemben rendezője került volna a nyomozók mellé.

104515.jpg
(A kép forrás: Serienjunkies)

Andrew Dominik egyébként azóta több izgalmas produkción dolgozott. Több országban bemutatják május 11-én This Much I Know to Be True című Nick Cave-ről készült dokumentumfilmjét. A Marilyn Monroe pályáját feldolgozó Blonde pedig várhatóan decemberben kerül mozikba, Ana de Armas főszereplésével.