• Még idén debütál a Netflixen a Marilyn Monroe életét bemutató Blonde
  • Főszerepekben Ana de Armas, Adrien Brody és Bobby Cannavale
  • 17 éven aluliaknak nem ajánlott kategóriába sorolták a filmet

Ana de Armas sokféle szerepben bizonyította az elmúlt években, hogy a legkülönbözőbb típusú karaktereket képes eljátszani. A Szárnyas fejvadász 2049, a Tőrbe ejtve és a Nincs idő meghalni népszerű kubai színésznője múlt héten femme fatale-ként tűnt fel a Hulu friss erotikus thrillerében, hamarosan pedig Marilyn Monroe bőrében láthatjuk majd a legendás művészről készülő netflixes életrajzi filmben.

Norma Jeane életét ismerve nem meglepő, mindenesetre az amerikai sajtó nyomatékosan közölte, hogy 17 éven aluliak számára nem ajánlott filmként jelenik majd meg a Blonde.A Joyce Carol Oates erőszakos részleteket sem takargató könyvét adaptáló film főszerepeit Ana de Armas mellett Adrien Brody, Bobby Cannavale és Julianne Nicholson alakítják. Előzetes egyelőre nem érkezett a filmből, mindössze egy jelenetképet közöltek.

ana-de-armas-marilyn-monroe-blonde.jpg
(A kép forrása: Collider)

A tervek szerint még idén bemutatják Andrew Dominik (Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford) rendezését. Utóbbi egyébként a szigorú korhatár-besorolás kapcsán elmondta, hogy igényes alkotással készül. „Ha a közönségnek nem tetszik, az a nyomorult közönség problémája. Nem közhivatalért indul [a produkció]” – tette hozzá a direktor.