• Egy száguldó vonat oldalán lógott Tom Cruise a Mission: Impossible 7 forgatásán
  • Valószínűleg az első rész ikonikus jelenetét idézik meg
  • 2022. május 27-én debütál az új epizód

Tom Cruise több nagyprodukcióban is visszatér a következő években. Novemberben érkezik a Top Gun: Maverick, míg a Mission: Impossible 7. és 8. része 2022. május 27-én és 2023. július 7-én debütál a tervek szerint. Az új M:I filmeket az utóbbi két epizódot is jegyző Christopher McQuarrie rendezi, ami az Utóhatás kiemelkedő, 787 millió dolláros bevételének tükrében nem is meglepő.

A rendező most Instagramon osztott meg egy forgatási képet, amin Tom Cruise egy száguldó vonat oldalán látható. Az ötvenkilenc éves színész ugyanis még mindig maga hajtja végre akciójeleneteit (az Utóhatás munkálatai során egyszer el is torte a bokáját). Alább láthatjátok a képet, ami feltehetően a széria 1996-os első részének ikonikus jelenetét idézi meg.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) által megosztott bejegyzés

Az Észak Yorkshire-i felvétel mellett egyébként számos más forgatási kép készült tavaly, megmutatjuk nektek a legérdekesebbeket. A főszerepekben Cruise mellett Pom Klementieff (Bosszúállók: Végtelen háború), Vanessa Kirby (Pieces of a Woman), Hayley Atwell (A hangya), Rebecca Ferguson (Álom doktor), Angela Bassett (Fekete párduc) és Simon Pegg (Haláli hullák hajnala) láthatók.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!