• A Pandemic egy Batman játékon dolgozott
  • A projekt sosem készült
  • Számos problémába ütközött a csapat
  • Most először láthatjuk a programot

Nem sűrűn van lehetőségünk arra, hogy egy törölt játékot mozgás közben lássunk, de mindig öröm, ha sikerül szert tenni némi matériára -- most így történt a Pandemic berekiben készült Batman játék kapcsán is. Ilyen lett volna A sötét lovag mellé készült adaptáció, ami végül sosem készült el!

A programot javarészt a Pandemic ausztráliai irodája készítette, az eredeti tervek szerint pedig a filmmel egy időben jelent volna meg, a munkálatok azonban nehézségekbe ütköztek és nem sikerült tartani a menetrendet. A játék csúszott, de az új tulajdonos, az EA nem akart sokat várni, így az új premierdátumot a film 2008 decemberére datált DVD/Blu-Ray megjelenéséhez igazították -- ez sem sikerült, rögtön látszott, hogy a feladat teljesíthetetlen.

A játék fejlesztését végül 2008 októberében állították le, majd ugyanabban az évben, karácsonykor a stúdió is bezárt. A játék többnyire ismeretlen maradt, csak morzsákat kaptunk a létezéséről, a fenti videó pedig a legelső alkalom, hogy látunk is valamit belőle.