Azt már múlt hét óta (sőt, igazából már jóval korábbról) tudjuk, hogy az EA március 26-án fogja hivatalosan is bemutatni a Battlefield 4-et, s mivel ez a nagy dátum már majdnem itt van, a csapat elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy kicsit magasabb fokozatba kapcsolja a marketinggépezetet. Ennek megfelelően nemrégiben megkaptuk az első hivatalos művészi munkát, ma pedig az első kedvcsináló videót.

Őszinte sajnálatunkra azt nem mondhatjuk, hogy az alábbi videó kielégítené a vágyainkat, de hát nincs mit tenni, ilyenek a kedvcsináló videók. Ezeknek tényleg csak annyi a céljuk, hogy alaposan felcsigázzanak minket -- a Battlefield 4 pár másodperces anyaga pedig ezt meg is teszi, hiszen az utolsó képkockák egyikében kiderül, mikorra várható a teljes trailer: március 27-ét, vagyis jövő hét szerdát kell bekarikázni a naptárakban.

Egy korábbi pletyka szerint a szóban forgó videót először a Battlefield Premium tagok láthatják majd, akik a megtekintésért cserébe egy különleges dögcédulát kapnak. Erről az EA nem tett említést, de ne is temessük a felvetést; lehet, hogy tényleg így lesz.