Itt a karácsony, ma már szenteste, aztán alig lábalunk ki belőle, máris jön az újév. A két ünnep között bejglit pedig lehet lazítani. Ehhez kínálunk néhány játékot, amik egy fityingbe sem kerülnek, de legalább olyan szórakoztatóak, mint sok ezer forintos társaik.

Hétfő – Deck The Halls

Ha már karácsony, akkor íme egy karácsonyi jóság. A Deck The Halls-ban nincs semmi más feladatunk azon kívül, hogy feldíszítsük a fát, a házat és kiszórjuk (ágyúval) az ajándékokat.

deck-the-halls.png

Kedd – Antbassador

Az Antassadorban egy emberi nagykövetet alakíthatunk, aki Hangyatópiába látogat, hogy ő királyi felsége, IV. Hangyanett elé járulhasson, és szövetségre léphessenek egykori ellenségeikkel.

antbassador.jpg

Szerda – Contra 2028

A Contra 2028-ban a feladatunk, hogy hátsón billentsünk néhány pofátlanul a Földre érkezett E.T.-t, amik ráadásul úgy néznek ki, mintha egy xenomorph egy velociraptorból pattant volna elő. Puskapor és gore dögivel.

contra-2028.png

Csütörtök – Sketch What You See

Csütörtökön lazíthatunk kicsit a Sketch What You See-ben, ami egy laza relaxációs puzzle játék. A nagyi jegyzetfüzetében lévő képek megfelelőjét kell megtalálnunk egy parkban sétálgatva.

sketch-what-you-see.png

Péntek – The Shroom Project

Péntekre egy kis agyament lazítást ajánlunk a The Shroom Project képében, amiben a Gombák Királyságában beköszönt a zombiapokalipszis. Az egyetlen esélye a birodalomban a gatling gunnal és rakétavetővel felszerelt Toad.