Már csak kettőt kell aludni, és május 6-án végre kiderül, hogy az első világháborúba, netán a közeli jövőben teszünk látogatást a Battlefield 5 harcmezőit róva, ugyanis az EA aznap leplezi le a részleteiben is a programot. Addig azonban igyekszik egy kicsit fokozni a játékosok kedvét a következő epizódhoz, így egészen május 10-ig ingyenesen kínál DLC-ket a franchise két epizódjához is.

A Battlefield 4-hez a Dragon's Teeth kiegészítőt, míg a Battlefield Hardline-hoz a Robbery csomagot tölthetjük le díjmentesen, méghozzá bármelyik platformra, vagyis a PC-n, az Xbox 360-on, az Xbox One-on, a PS3-on, és a PlayStation 4-en játszók is örülhetnek.

A Dragon's Teeth 2014 júliusában jelent meg és az Ázsia és Csendes-óceáni térségben elhelyezkedő térképei mellett a Chain Link játékmódot, valamint felszerelési tárgyakat (pl. R.A.W.R.) és járműveket is tartalmaz. A Hardline-t bővítő Robbery DLC pedig négy többjátékos pályával, és persze fegyverekkel, felszerelési eszközökkel és két járművel dobja fel az ütközeteket.

A Battlefield 4 ezen felül további ajándékokkal is kedveskedik a felhasználóknak, a fejlesztő DICE által frissiben meghirdetett közösségi küldetés teljesítőit ugyanis értékes ajándékkal, egy Gold Battlepackkel gazdagodnak. Persze ehhez előbb a felhasználóknak 2.5 millió melee killt kell végrehajtaniuk május 10-ig a program multiplayer játékmódjaiban.

Az EA azt is elárulta, hogy nem egyszeri esetről van szó, az elkövetkezendő hónapokban további kiegészítőket is ingyenessé tesz majd a Battlefield 4-hez és a Battlefield Hardline-hoz egyaránt.