• Ma indul a Hearthstone új eseménye, a Felfire Festival
  • Egy új ingyenes Adventure és több jutalom is érkezik

A Blizzard bejelentette, hogy a mai napon kezdetét veszi a Hearthstone egy hónapon át tartó új eseménye, a Felfire Festival, melynek keretein belül számos új tartalomra számíthatunk.

Az első héten (június 9.) a Battlegrounds játékmód bővül, méghozzá egy új altípussal, a Pirate egységek is csatlakoznak ugyanis a bulihoz. Bevezetik emellett a minion rotációt is: mostantól minden meccs előtt egy véletlenszerű típus kiesik, és nem vesz részt az adott partiban – erről bővebben a 17.4-es sorszámú patch notes-ban olvashattok, beleértve az új unitokat.

ingyenes-single-player-kalanddal-es-rengeteg-jutalommal-jon-a-hearthstone-legujabb-esemenye.jpg

Június 16-án egy vadonatúj single player kalandot kapunk: ez lesz a Trial by Felfire, melyben Aranna Starseeker bőrébe bújva kell megküzdenünk Mecha-Jaraxxus-szal és a Rusted Legionnel. Az előre összeállított paklikat tartalmazó egyszemélyes Adventure öt fejezetből fog állni, és a jó hír, hogy mindegyik ingyenes lesz ezúttal. A teljesítésért egy egyedi hátlap jár.

Június 23-án tovább bővül az Adventure, méghozzá a Felfire Challenges móddal, melyben ikonikus főellenfelek ellen kell felvennünk a kesztyűt saját készítésű deckekkel, a jutalom pedig Kael'thas Sunstrider golden verziója lesz. Végül, de nem utolsósorban július 1-jén jön egy új Tavern Brawl, a Rumbledome, melyben a Rusted Legion tagjai fognak megküzdeni egymással.

Június 17-én egy három küldetésből álló Legendary Questline is kezdetét veszi, melynek keretein belül összesen 9 ajándék pakkra tehetünk majd szert.