• Érkezik a Marvel’s Spider-Man Remastered
  • Melynek most az egyik jelenetét is bemutatta a PlayStation
  • Így vethetünk egy pillantást az átalakult főszereplőre is

Nem csak egy Pókember játékot kapunk év végén, nemrég ugyanis kiderült, hogy a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate kiadása mellé a 2018-as nagy sikerű Marvel’s Spider-Man remastered kiadását is odaadják a készítők, bár nem túl játékosbarát módon, hiszen a felújított verzió külön nem lesz kapható, és nem is kezeli a PS4-es mentéseket.

marvels-spider-man-uj-peter-01.jpg

Most pedig a PlayStation úgy döntött, hogy ideje egy pillantást vetnünk a játékra, ennek megfelelően pedig közzétette a neten annak az egyik jelenetét, egész pontosan azt, mikor Dr. Octavius sikeresen a testére szereli négy robotkarját. És bár maga a videó nem túl hosszú, néhány változás az eredeti játékhoz képest azért így is kiszúrható benne: Peter Parker arcát például teljesen átalakították a készítők, a hivatalos magyarázat szerint azért, hogy jobban passzoljon a karakter szinkronhangjához, Yuri Lowenthalhoz.

Ez azonban még nem minden, a Remastered kiadás ugyanis több újdonsággal is érkezik majd, például kapunk 3 új ruhát, szebb karaktermodelleket, ray tracing támogatást és egy 60 fps-t garantáló Permormance módot is.