Bár ezen a hétvégn még biztosan nem fogunk fázni, a jövő héten már hivatalosan is véget ér a nyár, megkezdődik az iskola, és a játékfejlesztők is visszatérnek megérdemelt szabadságukról. Persze azért akadnak, akik eddig sem tétlenkedtek, az XCOM 2 is kiegészül, és egy előzménnyel gazdagszik a Dontnod remek kalandjátéka, a Life is Strange.

Ark: Survival Evolved

  • Mikor: Augusztus 29.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Hosszú korai hozzáférésben töltött idő után hivatalosan is megjelenik az Ark: Survival Evolved, melyben próbára tehetjük túlélő-ösztöneinket többedmagunkkal egy fantasztikus világban, ahol a dinoszauruszoktól kezdve az egyszarvúig szinte az összes valaha élt (vagy kitalált) lényt levadászhatjuk és/vagy meglovagolhatjuk, sőt akár lézerrel is felszerelhetjük hátasunkat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Pillars of Eternity: Complete Edition

  • Mikor: Augusztus 29.
  • Mire: PS4, Xbox One

A Pillars of Eternity egy igen jól sikerült szerepjáték az Obsidian tolmácsolásában, melyből nem érdemes kimaradni a műfaj kedvelőinek. A minden jóval és kiegészítővel megspékelt kiadás ezúttal konzolokon debütál, és hozza el Eora összetett és szerteágazó világát a játékosoknak és ki tudja, ha elég jól muzsikál, jöhet a folytatás is ezen platformokra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

ReCore Definitive Edition

  • Mikor: Augusztus 29.
  • Mire: PC, Xbox One

A Microsoft néhány újdonsággal magasabb felbontással és HDR-támogatással spékeli meg a ReCore-t, ráragasztja a “Definitive Edition” jelzőt, és kiadja újra. Az eredeti tulajdonosok mindezt ingyen megkapják, az újonnan érkezők pedig jutányos áron vethetik bele magukat Joule Adams kalandjaiba a távoli Far Eden világán.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

XCOM2: War of the Chosen

  • Mikor: Augusztus 29.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Az XCOM 2 kiegészítője csavar egyet a már megszokott játékmeneten, továbbá új szövetségesekre és új, még halálosabb ellenségekre teszünk majd szert a Föld felszabadításáért vívott gerillaháborúban. Az ezekhez társuló új sztorivonal, tematikus küldetések és játékmechanikai elemek szinte már csak hab a tortán.

Life is Strange: Before the Storm

  • Mikor: Augusztus 31.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A Life is Strange: Before the Storm sorozatos megjelenést kap, összesen három fejezetre számíthatunk, melyek első epizódja hó végén debütál. Ahogy a címe is utal rá, átélhetjük mindazt, amin Chloe Price átment a vihar előtt, aki ekkor még csak 16 éves. Időutazásra érthető okokból ost nem számíthatunk, ezúttal a beszélgetéseket “forgathatjuk újra”, persze csak óvatosan...