Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Ezen a héten viszont nem lesz sok új játék a piacon, ugyanakkor mindhárom cím kiemelkedő a maga nevében. Lássuk is, hogy mivel játszhatunk a jövő hét folyamán.

Arktika.1

  • Mikor: október 10.
  • Mire: Oculus Rift

A Metro-sorozatot jegyző 4A Games új játéka az Oculus Riftre megjelenő Arktika.1 című online FPS. A programnak egy közös vonása van a Metrókkal: ez is az apokalipszis után játszódik Oroszországban, csak itt a második jégkorszak köszöntött be, és többségében itt is szörnyekkel gyűlik meg a bajunk, amikkel zárt helyeken küzdhetünk meg.

Middle-earth: Shadow of War

  • Mikor: október 10.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Jövő héten visszatérhetünk Középföldére, ahol újra szembe kell szállnunk Szauron ork seregeivel, hogy átvegyük tőle az uralmat Mordorban. Persze ehhez neki is lesz egy-két keresetlen szava. Az első kritikák meglehetősen optimisták a Middle-earth: Shadow of Warral kapcsolatban, amit a feljavított Nemesis-rendszer tesz még érdekesebbé.

The Evil Within 2

  • Mikor: október 13.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A The Evil Within 2-ben ismét Sebastian Castellanos bőrébe bújhatunk, aki megtört nyomozóként hiába kutat immár három éve gyermeke után, vagy senki sem hisz neki, vagy csak simán őrültnek nézik. Azonban feltűnik a semmiből egykori partnere, Kidman, aki nem kevesebbet állít, mint hogy halottnak hitt lánya valójában él, és hogy ő maga mindig is Mobiusnak dolgozott. Lily előkerítésének egyetlen módja azonban az, hogy újra a STEM világába lépjen, és a nyomába eredjen. Egyértelmű, hogy újra csak felhasználják őt – de hogy kicsoda valójában Mobius, mik a motivációi, és mi a STEM valódi célja, annak kiderítése csak ránk vár.