Hamarosan (még ma) érkezik kritikánk az Ahsoka 8 epizódos első évadáról, amit LeEcoBo nagy lelkesedéssel nézett végig, de az szinte egyértelmű, hogy a rengeteg kérdőjelet teremtő első évad direkt úgy lett lezárva, hogy azt lehessen folytatni. És bár már azt is tudjuk, hogy lesz egy mozifilm, ami az Új Köztársaságot állítja a középpontba, méghozzá egy nagyon fontos csatával, melyben a legnagyobb kihívást a Timothy Zahn-regények ikonikus gonosza, Thrawn admirális jelenti, most azonban, a Deadline egy cikke alapján úgy tűnik, hogy ennél többet is várhatunk, méghozzá hamarabb, mint gondolnánk.

pcguru-ahsoka-disney-star-wars-thrawn-uj-evad-folytatas-rosario-dawson-1.jpg

(Képek: Port.hu és Disney)

“Néhány rajongó azt feltételezi, hogy Dave Filoni önálló nagyjátékfilmje – mely a Disney+/Lucasfilm univerzumának csúcspontja, beleértve az A mandalóri, Boba Fett könyve és Ahsoka sorozatokat stb. – Thrawn körül forog, és ez lesz a következő lépés. Ugyanakkor azt halljuk, hogy az Ahsoka 2. évada valóságnak tűnik a beszélgetésekben, bár még semmi nincs kőbe vésve. Ma este nem voltak utalások arra, hogy Ahsoka a közeljövőben visszatérne. Természetesen a WGA sztrájknak vége és az aktuális színészek sztrájka némi időre félbeszakította a produkciót.” – írja a szerző, ami ugye részben csak találgatás, de elég sok mindent leszűrhetünk belőle.

pcguru-ahsoka-disney-star-wars-thrawn-uj-evad-folytatas-rosario-dawson-3.jpg

Lényeg a lényeg: az Ahsoka láthatóan nem hagyja hidegen a nézőket és a Star Wars-rajongókat, aminek köszönhetően valóban nem elképzelhetetlen, sőt inkább kimondottan valószínű, hogy ne csak mozifilm formájában találkozzunk újra a névvel/címmel, hanem egy vagy több újabb évad képében is. Te újra vele tartasz, ha képernyőre kerül?