Az egyébként is remek Far Cry 3-mal nem is történhetett volna érdekesebb, mint egy, az alapjátéktól teljesen elrugaszkodó kiegészítő. Ez a Blood Dragon, ami a 80-as, 90-es évek neonfényben úszó akciófilmjeinek minden jó és kevésbé jó tulajdonságát egybegyúrta, egy olyan színes kavalkádot alkotva, ami után azt hiszem, mindenki elégedetten csettinthet, főleg azok, akik az inspirációt nyújtó filmeken nőttek fel.

A játékot a bejelentés óta végig nagy figyelem kísérte, részben az érdekes felütés miatt, részben pedig azért, mert a hivatalos premier előtt kiszivárgott -- a korai, illegális megjelenés azonban cseppet sem hátráltatta az eladásokat úgy, ahogy az várható lett volna. A Far Cry 3: Blood Dragon ugyanis eddig a különböző platformokon összesen félmillió példányban talált gazdára. A jó hírt közlő Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója azt már nem mondta, hogy a gépek között hogy oszlottak meg az eladások, de azt közölte, hogy az eredményt főleg a nagy számú PC-s játékosoknak köszönhetik; tudjátok, azoknak, akik mindent ellopnak.

Guillemot továbbá elmondta, hogy a Far Cry 3: Blood Dragon pénzügyi, s nem mellesleg kritikai sikerei után a későbbiekben visszatérnek majd erre a modellre, vagyis megvan arra az esély, hogy hasonló őrült mellékhajtást fogunk látni a kiadó egyik vagy másik nagy kaliberű játékához.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Far Cry 3: Blood Dragon -- Megjelenés: 2013. május 1. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 4 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 512 MB, HDD: 12 GB