• Készül a Végső állomás 6
  • A korábbi részekben a hősök látomásokban szembesültek saját végzetükkel
  • És elkezdtek menekülni a Halál elől
  • A Nincs hazaút producere rendezi a filmet, Guy Busick (Aki bújtSikoly) az író

Jon Watts számára nem is kezdődhetett volna szebben az év. A produceri égisze alatt gyártott Pókember: Nincs hazaút minden idők legsikeresebb filmjei közé került, zajlanak egy George Clooney és Brad Pitt főszereplésével tervezett bűnügyi történet előkészületei, illetve csatlakozott a Végső állomás (Final Destination) című mozis horror sorozat újraindításán ügyködő csapathoz.

A 2000-ben indult horror széria 18-as karikás epizódjaiban rendre természetfeletti szituációk kerülnek elő. Az egyes filmek főhősei álmokon és látomásokon keresztül szembesülnek azzal, hogy a Halál szemet vetett rájuk, és próbálnak menekülni végzetük elől. Az utolsó, ötödik rész 2011-ben került vászonra.

aaaabdy48umpoojlfzcqiz6h0psgnmu49o5ytflp4m5-hykb942q-zme0lm57qsqie45edbhr3rnjibxmsyiumzzckss0z.jpg
(A kép forrása: Netflix)

Watts nem pusztán producerként van jelen a produkcióban, hanem rendezi is az egyszerűen csak Destination 6 címre keresztelt filmet, sőt ő adta a történetet. Az új epizód forgatókönyvét az Aki bújt és az új Sikoly szkriptjét jegyző Guy Busick, illetve a Szerencsés kutya és a Wicked Wicked Games című sorozatok producere, Lori Evans Taylor írja.

mv5bntezyjg3mmetmjuwoc00mmm1ltljotutmzbjogm4ngzhowmzxkeyxkfqcgdeqxvymti1nzqymta3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)