• Kiszivárgott pár információ az idei Call of Duty kampánya kapcsán
  • A játékot a Treyarch készíti, és egy Call of Duty: Black Ops reboot lesz
  • Mely a teljes hidegháborút feldolgozza majd, Vietnámot is beleértve
  • A fejlesztők pedig kegyetlenebb és sötétebb kampányt ígérnek, mint a Modern Warfare esetében

Elég komoly mennyiségű információ szivárgott ki az idei Call of Duty kapcsán, mely úgy néz ki, egy Black Ops reboot lesz a Treyarch csapatától, a Raven Software és a Sledgehammer games közreműködésével. A játék természetesen megkapja majd a Modern Warfare új motorját is, ami pedig a kampányát illeti, az az egész hidegháborút felöleli majd, különös figyelmet fordítva a koreai- és a vietnámi háborúra.

Ez azonban még nem minden: a szivárgások alapján egy igencsak véres kampányra érdemes számítanunk, mely állítólag jóval kegyetlenebb lesz, mint a Modern Warfare sztorija. A pletykák szerint Alex Mason és Frank Woods hadnagy is visszatér majd a klasszikus Black Ops kampányból, azonban rajtuk kívül Dél-Vietnámi és vietkong szemszögből is végigkövethetjük majd az eseményeket.

Persze ez csak szivárgás, így érdemes is fenntartásokkal kezelni, de azért érdemes megjegyezni, hogy elég megbízható forrástól kerültek ki az információk, aki korábban párszor már fején találta a szöget a Call of Dutyval kapcsolatban.