• Július 3-án kezdte el húzni a Devolver Digital a játékosok agyát a Shadow Warrior 3 bejelentéssel
  • Mely most egy kellemesen vérbő trailer segítségével meg is történt
  • Megjelenés 2021-ben
  • A játékmenetet pedig az ezen a héten megrendezésre kerülő Devolver Directen láthatjuk

Egy ideje már ott lógott a levegőben, hogy folytatást kap a Shadow Warrior-sorozat, hiszen a játék hivatalos Twitter oldala és a Devolver Digital egyaránt elkezdte ezzel húzni a rajongók agyát, most pedig meg is történt a bejelentés: az illetékesek egy kellemesen vérbő és közepesen gagyi poénoktól sem mentes trailerben leleplezték a Shadow Warrior 3-at, ami első pillantásra abszolút méltó lesz elődjeihez.

shadow-warrior-3.jfif

Magáról a játékról egyelőre keveset tudni, azonban a hivatalos leírás alapján természetesen ezúttal is Lo Wangot fogjuk alakítani, aki most egy börtönéből szabadult sárkány nyomába eredhet. További újítás, hogy a lövöldözés és a véres közelharc mellett ezúttal parkour elemekkel feldobott mozgást is kapunk majd, amit egyébként az első trailer is megcsillant egy rövid időre.

Ha pedig nektek is felkeltette az érdeklődéseteket a projekt, és alig várjátok, hogy többet tudhassatok meg róla, akkor jó hír lehet, hogy a Shadow Warrior 3 játékmenete még ezen a héten bemutatkozik, egész pontosan július 11-én, a Devolver Direct 2020 keretein belül vethetünk majd egy alaposabb pillantást a játékra. Titeket érdekel a bemutató?