• 2023. május 19-én debütál a Domra fókuszáló Halálos iramban 10, vagyis a Fast X 
  • A forgatási fotókon látható Daniela Melchior valószínűleg Torettoék barátját alakítja
  • Rita Moreno a főhős nagymamáját játssza az új epizódban

Az utolsó pillanatban távozott a Halálos iramban 10 rendezői székéből a több korábbi epizódot jegyző Justin Lin. Louis Leterrier (A szállító, A hihetetlen Hulk, Lupin, A Sötét Kristály) személyében szerencsére villámgyorsan megtalálta utódját a Universal, így már zavartalanul zajlik a forgatás. Érkezett is néhány kép a munkálatokról, amiken a produkció új szereplőjét, Daniela Melchiort láthatjuk. Az Öngyilkos Osztag Ratcatcher 2-jeként megismert színésznő egyelőre titkolja karakterének kilétét, a karján látható friss tetoválás viszont jelzés értékű: a figura vallási meggyőződése mellett Dom nyakláncára, vagyis a Toretto család iránti szeretetére, elkötelezettségére is utalhat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: Daniela Melchior Instagram)

kilencedik felvonásban már elkezdték bemutatni Torettóék múltját – John Cena az elveszett testvér szerepében bukkant fel –, a tizedik rész pedig egyenesen Dom személye körül forog majd. Múlt héten a Puerto Rico-i színészlegenda, Rita Moreno jelent meg a forgatáson mint a főhős nagymamája. Könnyen lehet, hogy Melchior karaktere is egy fontos személy Dominic és családja életében.

melchior.jpg
(A kép forrása: The Wrap)

A 2023. május 19-én bemutatni tervezett utolsó előtti epizódban új szereplőként láthatjuk továbbá Brie Larsont és az antagonista szerepére igazolt Jason Momoát. Valószínűleg visszatér az előző film főgonosza, Charlize Theron és John Cena „megtért” karaktere. Természetesen Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Sung Kang és Nathalie Emmanuel állandó csapatát is viszontláthatjuk majd. Ti várjátok már a folytatást vagy inkább a Henry Cavill szereplésével mégis megvalósulni látszó Hobbs & Shaw 2-t várjátok?