• Képek érkeztek a Modi forgatásáról
  • Az életrajzi drámát Johnny Depp rendezi
  • És Al Pacino játssza az egyik mellékszereplőt

Jeanne du Barry – A szerető című kisebb francia filmnek, valamint a Johnny Puff: Secret Missionnek köszönhetően ugyan visszatérni látszik az Amber Hearddel zajló pereskedése miatt sajnos kispadra került Johnny Depp, ám ezek még nem elég nagy produkciók ahhoz, hogy ismét bekerüljön Hollywood vérkeringésébe. Nem úgy a Modi című életrajzi opusz, amiben ugyan nem szerepel, cserébe ő ülhetett a rendezői székbe, amire az 1997-es A halál ára (The Brave) óta nem volt példa – legalábbis egész estés produkciók terén. Nemrégiben néhány forgatási fotó is befutott az imént említett alkotáshoz, melyeken Depp lelkesen osztogatja az instrukciókat a stábnak – köztük a legendás Al Pacinónak.

modi1.jpg

A hivatalos leírás szerint a Modi "Amedeo Modigliani olasz művész életét követi nyomon 48 órán keresztül, megörökítve az események kaotikus sorozatát a háború sújtotta Párizs utcáin és kocsmáiban az első világháború idején. A karrierje befejezését kívánó alkotót akkor éri utol a káosz, amikor szembekerül egy gyűjtővel, aki megváltoztathatja az életét." Ezt a gyűjtőt, nevezetesen Maurice Gangnatot fogja alakítani Al Pacino, aki egyébként a legfőbb oka annak, hogy Depp is a fedélzetre lépett.

modi2.jpg

A képek forrása: Variety

"Rendkívül átformáló ereje volt ennek a hihetetlen filmes utazásnak" – mondta Depp egy korábbi nyilatkozatban. "Szeretném kifejezni mélységes hálámat az egész stábnak és a producereknek a rendíthetetlen elkötelezettségükért és kreativitásukért. Különösen Alnek, aki megkért, hogy készítsem el ezt a filmet – mégis hogyan utasíthattam volna vissza Pacinót? Őszinte elismerésem, amiért hozzájárult ehhez a projekthez. A Modi a független filmkészítés együttműködő szellemiségének bizonyítéka, és izgatottan várom, hogy bemutathassam a világnak ezt a lenyűgöző történetet" – tette hozzá. Ezzel a mozival ismét reflektorfénybe kerülhet a sokak által kedvelt művész, bízzunk tehát abban, hogy a kamera másik oldalán is képes lesz kamatoztatni a tehetségét.