• Nyár végén jöhet a játék
  • Méghozzá augusztus 25-én
  • Ezt belsős források erősítették meg

A FromSoftware legújabb játéka már itt lehet a küszöbön. A legutóbbi hivatalos információ az volt, hogy az Armored Core 6 korhatár-besorolást kapott Dél-Koreában, ami még inkább azt sugallja, hogy inkább előbb, mint utóbb pattanhatunk a mechek vezérlőjébe. Az Armored Core 6-ot először tavaly decemberben mutatták be a The Game Awards-on és már akkor előkerültek bizonyos pletykák, amelyek az idei nyári megjelenést hangoztatták.

Most úgy néz ki, hogy az Armored Core 6: Fires of Rubicon valóban még idén, egész pontosan augusztus 25-én megjelenik világszerte. A forrás az Insider Gaming-hez kapcsolható, akik már eddig is közöltek olyan belsős infókat, amelyek végül bejöttek. Az augusztus már csak azért sem lenne meglepő, mert az Armored Core 6 már jó ideje fejlesztés alatt áll, még ha a FromSoftware évekig szigorúan titokban is tartotta azt. A legfrissebb jelentés szerint június 8-án, a Summer Games Fest keretében vethetünk újabb pillantást a játékra.

Új játékkal jelentkeznek a Dark Souls-játékok fejlesztői, ám ezúttal nem egy soulslike-ról van szó! Ha érdekel az Armored Core 6, a Konzolvilág kínálatában megtalálod.