• A Tenet címre keresztelt thrillerről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy nemzetközi kémjátszmát mutat be
  • A főszerepekben John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh és Michael Caine láthatók
  • Kiszivárogtattak egy amerikai mozikban vetített teasert
  • Premier 2020. július 17-én várható

Lehet vitatkozni a dolog etikai hátterén, mindenesetre kiszivárogtatták Christopher Nolan új filmjének előzetesét, amit a Hobbs & Shaw egyes amerikai premiervetítései előtt láthattak a szerencsések. A Warner azonnal elkezdte letiltani a videómegosztókra felkerült kalózfelvételeket, de ezek után valószínűleg nemsokára közzéteszik a hivatalos verziót. (Akit érdekel a rossz minőségű felvétel, itt nézheti meg.)

A Tenet címre keresztelt thrillerről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy nemzetközi kémjátszmát mutat be, a filmet  pedig ennek megfelelően hét különböző országban forgatták. A főszereplőket John David Washington (Csuklyások – BlacKkKlansman), Robert Pattinson (Alkonyat), Elizabeth Debicki (Nyughatatlan özvegyek), Aaron Taylor-Johnson (Éjszakai ragadozók), Clémence Poésy (Harry Potter-sorozat), Kenneth Branagh (Gyilkosság az Orient expresszen) és a Nolan-filmek sztárja, Michael Caine játsszák.

christopher-nolan.jpg

Érdekesség, hogy Nolan két fontos állandó „partneréről” is kénytelen volt lemondani. A Tökéletes trükk óta ez lesz az első filmje, aminek Hans Zimmer helyett az Oscar-díjas Ludwig Göransson (Fekete párduc) szerzi majd a zenéjét, Lee Smith vágó pedig hat közös film után marad távol, a helyére Jennifer Lame (Örökség) „ugrik be”. Premier 2020. július 17-én.