• November 11-én debütál mozikban a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott!
  • A Letitia Wright alakította Shuri és Winson Duke M’Bakuja lehetnek a főhősök
  • Promóciós rajzok érkeztek Namor, Shuri és Okoye karakteréről
  • Előbbi maja külsővel jelenik meg a Wakanda és Atlantisz harcát bemutató filmben

A Rolling Stone magazin közelmúltban közölt szavazásán minden idők legjobb szuperhősfilmjének választotta a Fekete Párducot (a teljes listát itt találjátok). Mivel a címszereplőt alakító közkedvelt Chadwick Boseman 2020-ban hosszú betegség után elhunyt, egyelőre elég nehéz elképzelni, hogyan folytatódhat a széria. T’Challa szerepére egész biztosan nem szerződtetnek mást, helyette a korábbi főhős húga, Wakanda hercegnője, Shuri kerül a történet középpontjába, akit Letitia Wright alakít. Mellette Winson Duke M’Bakuja léphet előtérbe az új epizódban.

Néhány kiszivárgott promóciós rajz révén láthatjuk Shuri és Okoye új jelmezét, illetve a második rész fontos karaktereit, Attumát és Namort is megismerhetjük. Utóbbit általában ázsiaiként ábrázolják, az atlantiszi hős viszont ezúttal mexikói vagy legalábbis maja külsőt kap.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Sajtóértesülések szerint a Narcos-ból ismert Tenoch Huerta játssza Namort, akinek a csatlósai a cselekmény kezdete előtt megölik T’Challát. A gyilkosság vezet az Atlantisz és Wakanda közti viszályhoz, aminek során egyébként Ironheart is feltűnik. Nem a tinilány Riri Williams képregényekből ismert alakjában, hanem kicsit idősebb korában lép elénk – a huszonöt éves Dominique Thorne alakítja majd. Hónapokon belül láthatjuk a végeredményt, november 11-én debütál mozikban a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott!.