Assassin's Creed 3A minap adtunk hírt róla, hogy kikerültek az első információk és művészi munkák az Assassin's Creed III-ról. A Game Informer ígérte az exkluzív leleplező cikket, úgy látszik azonban, hogy valakik nagyon türelmetlenek. Történt ugyanis, hogy pár órával ezelőtt felkerült az internetre négy látványos screenshot a játékból, igaz, elég rossz minőségben -- ki tudja, talán pont az újságból származnak.

A képekről sok nem derül ki, az viszont látható, hogy a játék télen és ősszel egyaránt játszódik, garantálva a változatos környezetet. A Ubisoft -- természetesen -- nem fűzött kommentárt a szivárgáshoz.

Az Assassin's Creed III októberben érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A játék középpontjában az amerikai függetlenségi háború áll majd, főhősünk pedig egy indián származású fiatalember lesz -- állítólag, legalábbis, bár a képek elég árulkodóak (nézzétek a tomahawkot a kezében). Reméljük, hogy a hároméves munkának meglesz az eredménye és a jó, de nem kiemelkedő Revelations után egy igazi mérföldkővel gazdagszik a franchise.

Assassin's Creed 3Assassin's Creed 3Assassin's Creed 3