Darth Maul egy elpusztíthatatlan csótány. Bár a Baljós árnyakban Obi-Wan Kenobi kettévágta, azóta sem halt meg, még a Zsivány Egyest mindössze két évvel megelőz Lázadók harmadik évadában is ott van, rendre elcseszve az aktuális hősök mindennapjait.

Ki hitte volna, hogy ez a szótlan, pislogásra képtelen halálosztó gépezet ilyen szerves részévé válik a Star Wars történelmének? Az árnyék, ami mindig ott van valahol és romlást hoz. Az igazi baljós árny. És még egy, A klónok háborújához kapcsolód videojáték is készült volna a főszereplésével, de ezt a LucasArts anno elkaszálta.

Erről kerültek ki most különféle koncepciórajzok, amiket Thomas Szakolczay követett el, aki jelenleg az Infinity Wardnál serénykedik. Ezek igen érdekes képek, hiszen egy újfajta rohamosztagoson és birodalmi tiszten túl van köztük egy Sith Uralkodó, aki nyilván nem Darth Sidious, és két Sith Úrnő: Darth VaGhal és Darth Nix. Valamint további egy Sith Nagyúr, Darth Tigran, illetve egy Sith Tanácsadó.

Mellettük láthatunk még egy Nexus Wan nevű, punk rock stílusú Jedit, fejvadász terveket, coruscanti utcaképet, holoreklámokat (ezeket akár mozgásban is a rajzoló Youtube-csatornáján) és a menü tervét. Katt a galériánkra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!