• Megvan mire jó a virtuális valóság
  • Ez minden pénzt megér
  • De tényleg

Rengeteg furcsaságot talál az ember az interneten, egy bizonyos ponton pedig már meg sem lepődik a bizarr képeken és videókon, ám valahogy mindig jön valami, ami meghökkent és a legelfásultabb elméket is képes kizökkenteni, hogy a mit sem sejtő agysejtek együtt keressék ordítva a látottak mögött rejtő értelmet, mielőtt feladnák. Ezt tette most a BUTTS: The VR Experience.

Nehézen tudom megfogalmazni, hogy mi ez, ezért inkább beszéljenek helyettem a fejlesztők: A BUTTS: The VR Experience egy virtuális valóság rövidfilm, a szerelemről, a bizalomról és arról, milyen megtanulni igazán szabadnak lenni. A legújabb VR technológiák segítségével elutazhatsz ebbe a vadonatúj, ragyogó és színes, boldogsággal és izgalommal teli világba, útközben pedig barátokat is szerezhetsz. A BUTTS: The VR Experience alatt nevetni fogsz, sírni fogsz, és elképzelhetetlen mértékű gyönyör fog eltölteni, ahogy visszatérsz abba a gyermeki csodálattal teli helyre, amit már rég elfeledtél.

A BUTTS: The VR Experience maximális élvezetéhez tehát egy virtuális valóság szemüveg kell, de ha ez esetleg nincs a kezed ügyében egy, akkor sincs probléma. A fejlesztők feltették az internetre az egész rövidfilmet, így bárki élvezheti, csak ugye az élmény nem lesz olyan katartikus. Ha van VR szemüveged, akkor irány a Steam, ahol 0,99 euróért már a tiéd a BUTTS: The VR Experience. Én nem hagynám ki!